BLI FORHANDLER

VI SØKER FORHANDLERE

Ønsker du å styrke din butikk med et spennende og sterkt kjøkkenkonsept så ta kontakt med undertegnede.

Vi har ca. 20 norske forhandlere, men ønsker å utvide vårt forhandlernett. Interiørmesterkjeden (IM kjeden) ble etablert i 1991 og er en frittstående uavhengig kjøkkenkjede. På vårt kjedekontor i Farsund har vi flere ressurspersoner med lang og allsidig erfaring. Vi driver en utstrakt support og oppfølging av våre forhandlere og vi tilrettelegger opplæringspakker for nye konsulenter og bedrifter.


Et medlemskap i IM kjeden gir din bedrift mange fordeler!


Her er noen av dem:

- Konsept for både små og store bedrifter rettet mot privat- og bedriftsmarkedet

- Svært gode innkjøpsavtaler på alle kjøkkenrelaterte produkter, samt baderom og skyvedørsprodukter

- Tett kontakt og oppfølging fra vårt kjedekontor

- Profesjonell markedsføring

- Medlemskap i IM kjeden har ingen inngansavgift

 

Vårt sortiment er svært godt tilpasset det midtre og nedre prissegment og dekker kjøkken, bad og garderobeløsninger. Våre danske fabrikk har produsert kjøkken i over 40 år og har sin styrke i solide håndverkstradisjoner, stor fleksibilitet og et solid produktspekter som stort sett kan konkurrere med de aller fleste kjøkkenaktører. Vårt modellprogram dekker ca 30 ulike fronter og elementprogrammet kan enten leveres flatpakket eller ferdig fabrikksammensatt. Fabrikkene har lange tradisjoner med egne lakkeringsanlegg som gjør det mulig å levere bade malte og høyglanslakkerte kjøkken i alle NCS fargekoder. Vi kan også levere direkte til kunder i hele Norge.


Gjennom flere år har våre fabrikker vist en unik evne til å levere sine produkter til rett tid og nesten uten restleveranser. Dette er avgjørende for at man som forhandler og butikkeier vil oppnå suksess og gode resultateter. Vi har idag forhandlere som driver tradisjonelle kjøkkenbutikker, vi har entreprenører og vi har husprodusenter i vår forhandlergruppe.


Ønsker du mer informasjon om kjeden eller å få presentert kjedekonseptet,

ta kontakt med Per Ertzeid på telefon 38 39 78 80 eller på mail per@imester.no

Personvern - Interiørmesteren Norge AS © 2022